Yeşildere İlkokulu
Yeşildere Köyü Gürün/Sivas

VİZYON

Öğrencilerimizi yeni yaklaşım ve yöntemler ölçüsünde zeka düzeylerini ve yeteneklerini en üst seviyeye çıkararak, ileride yaptığı iş ve davranışlarıyla çevrelerine örnek olan, toplumu aydınlatan bireyler yetiştirmek

MİSYON

Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirerek Çevresine karşı duyarlı, ülke geleceğine olumlu katkıda bulunabilecek bireyler yetiştirmek. Değişen süreçte kendini gerçekleştirebilen özgür, özgün ve sevgi eksenli özgüven kazanmış bireyler yetiştirmek. Eğitimde kaliteyi artırmak adına öğretmen , öğrenci , veli işbirliğine dayalı yapılandırıcı eğitim modeline uygun mantıksal , kendine güvenen bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek.

Normal Öğretim

Soba

Pazartesi ve cuma köy servisi ilçe merkeze gidiş geliş yapılmaktadır.

İle uzaklık : 190 km İlçeye uzaklık : 40 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüzün nüfusu 200 civarındadır. İki dağın arasında yer almaktadır. Market bakkal gibi alış veriş alanları bulunmamaktadır.